21:18 Шонгорям |
Те эрзянь мастораськень ярсамопель, конась невтеви течень статьясонть, невти эсь мельцензэ пшенкань каша, конась пидезь аламонень содавикс технологиява. Сонзэ пидемс тенек карметь эрявомо: Стопка сурьямкс 500 мл ловсо 200 гр пидезь сывель ¼ пачка сливочной ой 2 пидезь алт Вейке чурька Кадэк лемезэ стака, но те ярсамопельсь готовави пек шождынестэ, что пидеве даже од стряпуханеньгак. Вадрясто шлясь сурьямксосьтень каеть кавто стопкат ведь ды пидеть 10 минутат. Мейле каеть веденть таркас ловсо ды кирдеть газонть лангсо пиема видс. Кашантень каеть чурька, ялт, сывель ды сливочной ой.
ПЕРЕВОД: Это мордовское национальное блюдо, фото которого можно посмотреть в сегодняшней статье, представляет собой пшенную кашу, сваренную по необычной технологии. Для приготовления подобного блюда вам понадобится:
Несмотря на столь сложное название, это мордовское национальное блюдо готовится настолько легко, что с подобной задачей без проблем справится даже начинающий кулинар. Тщательно промытое пшено заливают двумя стаканами воды и варят в течение десяти минут. Затем жидкость заменяют молоком и доводят кашу до полной готовности. Полученное блюдо заправляют измельченным луком, рублеными яйцами, порезанным мясом и сливочным маслом. |
|
Всего комментариев: 0 | |